Abilica Crossover

Trissor både uppe och nere gör att du har möjlighet att träna alla stora muskelgrupp-erna samt att möjligheterna med denna apparaten nästan är oändliga. Passar till 25/30 mm och 50 mm viktskivor. Speciellt utvecklad för företagsmarknaden.

12,999.00 kr inkl. moms

Kan restnoteras

Abilica Crossover

12,999.00 kr inkl. moms

Abilica kan i samarbete med BodyCraft presentera en komplett studioserie med apparater för styrketräning. Serien är speciellt utvecklad för företagsmarknaden och dig som önskar det bästa. Samtliga apparater har en kombination av mycket solid konstruktion och smarta lösningar. Bra kvalitet i alla detaljer som ger speciellt smidiga rörelser. Alla produkterna har livstidsgaranti på ramen. Trissor både uppe och nere gör att du har möjlighet att träna alla stora muskelgrupp-erna samt att möjligheterna med denna apparaten nästan är oändliga. Alla hörnen är förstärkta med kraftigt stålbeslag och den extra starka plattan längs golvet ger en stabil konstruktion. Speciellt utvecklad för företagsmarknaden.

 

SPECIFIKATION
Varumärke Abilica
Mått (L x B x H) 81 x 239 x 203 cm
Vikt 65 kg
Kompatibilitet 25/30 mm och 50 mm viktskivor och stänger
Max användarvikt 150 kg

Varumärke

Abilica

Abilica är ett norskt företag som sedan år 2002 erbjudit träningsredskap för en aktivare livsstil.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Abilica Crossover”

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Hemsidan använder cookies Några används till statistik och andra av tredjepartstjänster. Genom att klicka 'ACCEPT' godkänner du användandet av cookies.