Abilica Premium FC BT Crosstrainer

Förstärkt konstruktion för att klara av flera timmars användning varje dag. Lämplig för personer med en kroppsvikt på upp till 200 kg.

15,999.00 kr inkl. moms

Artikelnr: MkEGJUK Kategorier: ,

Kan restnoteras

Abilica Premium FC BT Crosstrainer

15,999.00 kr inkl. moms

Abilica Premium FC BT är en crosstrainer speciellt designad för företagsmarknaden och de som vill det bästa. Lämplig för dig som har tydliga träningsmål och höga komfortkrav. Justerbart ryggstöd i pedalerna. Stor och robust crosstrainer med elektromagnetisk motstånd (EMS) och steglängd på 51 cm.

Stark motstånd innebär att Abilica Premium FC BT erbjuder utmaningar för även dom som är bra tränade. Förstärkt konstruktion för att motstå flera timmars daglig användning. Justerbara skenor låter dig ställa in pedalerna till fem olika nivåer med gradvis ökande motbacke. Perfekt för olika träningspass i olika muskelgrupper.

Dator med inbyggd Bluetooth för anslutning av iPad / iPhone och Android-surfplattor. Med gratisappen iConsole + Training och Kinomap kan du bland annat skapa en rutt på Google Maps var du än vill i världen och se bilder på gatunivå i Google StreetView när du tränar. Motståndet anpassas automatiskt till terrängen för en så realistisk upplevelse som möjligt.

Med gratisappen ZWIFT har du möjlighet att köra träningsprogram som låter dig träna och tävla i en virtuell värld mot dig själv och andra. Tunga transporthjul i PVC gör att produkten kan flyttas enkelt.

 

SPECIFIKATION
Varumärke Abilica
Display Distans, Tid, Hastighet, Kcal, Stegräknare
Bluetooth Ja
Appkompatibilitet iPad/iPhone och Andriod; iConsole + Training och Kinomap, Zwift
Antal program 14 st
Antal motståndsnivåer 32 st
Trådlös pulsmottagare Ja, 5 kHz mottagare (Pulsband medföljer ej)
Handpulssensor Ja
Steglängd 51 cm
Vikt svänghjul 9 kg
Motståndstyp Elektromagnetiskt motstånd 
Storlek (LxBxH) 170 x 65 x 183 cm
Vikt 72 kg
Max användarvikt 200 kg
Transporthjul Ja

Varumärke

Abilica

Abilica är ett norskt företag som sedan år 2002 erbjudit träningsredskap för en aktivare livsstil.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Abilica Premium FC BT Crosstrainer”

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Hemsidan använder cookies Några används till statistik och andra av tredjepartstjänster. Genom att klicka 'ACCEPT' godkänner du användandet av cookies.