Invacare Scorpius A Elscooter

Ett bra komplement till dig som vill ta med dig scootern, varför inte till stugan, affären eller golfbanan!?

Ihopfällbar, kompakt, mångsidig Invacare Scorpius-serien Elscooters har designats specifikt för individer som vill underhålla en aktiv, oberoende livsstil utan att kompromissa med utrymmet. Idealisk för daglig användning, den ihopfällbara elscootern är den perfekta resekompisen. Enkel att fälla ihop vid transport. Kompakt nog att passa in i bakluckan på en vanlig bil eller att ta med på resan utomlands. Det mångsidiga Scorpius-sortimentet är perfekt för dig som ständigt är på resa.

29,990.00 kr inkl. moms

Artikelnr: Mksco48 Kategori:
Invacare Scorpius A Elscooter

29,990.00 kr inkl. moms

Ihopfällbar, kompakt, mångsidig

Ett bra komplement till dig som vill ta med dig scootern, varför inte till stugan, affären eller golfbanan!?

Invacare Scorpius-serien Elscooters har designats specifikt för individer som vill underhålla en aktiv, oberoende livsstil utan att kompromissa med utrymmet. Idealisk för daglig användning, den ihopfällbara elscootern är den perfekta resekompisen. Enkel att fälla ihop vid transport. Kompakt nog att passa in i bakluckan på en vanlig bil eller att ta med på resan utomlands. Det mångsidiga Scorpius-sortimentet är perfekt för dig som ständigt är på resa.

En kompakt lättviktare Kan enkelt placeras i ett bagageutrymme i vilken bil som helst. Dessa modeller väger mindre än 30 kg med batterierna borttagna, den kan enkelt lyftas när det behövs. Det lilla golvutrymme som krävs av den  ihopfälld betyder att den enkelt kan förvaras i små utrymmen.

 Godkänd på flyget För självständighet utomlands, standarden 11.6Ah litiumion batteriet väger bara 2,8 kg och är IATA och MSDS kompatibel för utlandsresor med flygplan*. * Det rekommenderas att kontrollera med ditt flygbolag innan resan.

  • Touch LED-panel Endast Scorpius A Intuitiv pekskärmsteknologi Möjlig ihopfällning av Scorpius-A på mindre än 10 sekunder! Utrustad med stöldskyddsanordning
  • LED belysning LED-belysning Fram och bak, utrustad med bromsljus som standard
  • Batteri godkänt för flyget Standard 11.6 Ah litumion-batteri, tillåtet att ta med på de flesta flygplan IATA och MSDS-godkända
  • Pålitlig Med standard 8 “PU hjul, är Scorpius-sortimentet lämplig för olika typer av underlag

Varumärke

Invacare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Invacare Scorpius A Elscooter”

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Hemsidan använder cookies Några används till statistik och andra av tredjepartstjänster. Genom att klicka 'ACCEPT' godkänner du användandet av cookies.